DaVidFilmek

DaVidFilmek

Üdv mindenkinek

2010. január 15. - davidfilmek
Üdv az oldalamon. 

 

Először is leszögezném, hogy a profizmus kicsit távol álljon tőlem. Ami annyit jelent, hogy hobbi szinten csinálom azt, amit. Az a valami, amit csinálok mégpedig a videóvágás. Rövidke 1-2-3 vagy 4 perces videókat készítek zenei aláfestéssel, sok és gyakori pörgös képváltásokkal.
2009. novemberében kezdtem neki ennek az egésznek. Magam tanulok, tapasztalok inkább és igyekszem a folyamatosan fejlődő tudásomhoz képest a legjobbat kihozni a videóimból. Cél, hogy egyre hosszabb és tartalmasabb, különféle stílusú filmeket, klippeket készítsek és talán majd egyszer akár hosszúfilmet is.
Most, 2010. januárjában ért nagy öröm és meglepetés, ugyanis a Pécsi Balett felkérésére, elkészítettem az eddigi balettjeik töredékéből, egészen pontosan 6 darabból, egyfajta 2-3 perces klippet, promót vagy akárhogyan hívhatjukot. Azért megjegyzem volt némi protekcióm, ugyanis a társulat tagja vagyok táncos minősítésben.
Nos, egyelőre ennyi a sztorim. Igyekszem feltölteni a filmjeimet vagy legalábbis belinkelni őket, mivel a YouTube-ra már felekrültek. Remélhetőleg a “folyamatos fejlődés” nem csak álom lesz, hanem szemmel látható. Jó szórakozást kivánok hozzá és várom a kritikákat, ha lehet azért emberi hangnemben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr542017485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása