DaVidFilmek

DaVidFilmek

Vattafák...

2010. február 04. - davidfilmek

     Kezdem azt hinni hogy a bejegyzések címét a legnehezebb kitalálni, de mostantól csak a hasamra ütök és lesz ami eszembe jut, nem mintha eddig nem ezt tettem volna. Zárójelben, zárójel nélkül megjegyzem és lesz aki érteni fogja, ez egy megmagyarázós blog is egyben.
     Hétvégén megrendeltem egy könyvet, ami az igéretek szerint megtanít minden fontos dologra, ami az általam használt programmal véghez-vihető. Szombaton már a kezembe is vehetem és alig várom hogy szét áradjon fejemben a tudás és kezemben az erő. Ha jól emlékszem, amikor megtörtént az interneten a "csodakönyv" leütése, éppen az új és szép és kényelmes zöld szőnyegen hasaltam a MacBook Pro előtt és a kandallóban lobogott a tűz.
     Ugyanis, gondolom még mindenki emlékszik (aki nem annak majd eszébe jut), hogy január utolsó hétvégéjén hatalmas hóesések voltak országszerte. Erről állít emléket a következő kis filmecske, kedvenc sztárunk, Marci főszereplésével. Enjoy!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr692017506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sissi 2010.02.04. 23:27:00

Marci fun klub lelkes tagja vagyok :):):) MARCI MARCI MARCI!!!! :D:D:D:D

SandorBito 2010.05.25. 14:53:03

David Aames :DDDD
Nagyon profi lett az oldal!!! Gratulálok!!!
-És persze a „kutya a legjobb”... XDDDD

davidfilmek 2010.05.25. 15:10:50

Köszi Sándor Aames:)) Naná, hogy a kutya a legjobb
süti beállítások módosítása