DaVidFilmek

DaVidFilmek

Utolsó napom a Földön!

2010. február 20. - davidfilmek

     Persze nem kell semmi halálosra gondolni! :) Csak úgy éreztem hangzatos a cím. Ezenkívül pedig, holnap korán reggel indul a Pécsi Balett nagy része Szarajevóba, hogy hétfőn este fellépjünk az ottani War Theatre-ben, egy fesztivál keretein belül. Ez a színház állítólag arról híres, hogy a háború idején is megtartották ott minden évben a fesztivált, ha esik-ha lőnek. Nekünk idén maximum esni fog, talán a szél is fúj majd, de lövésekre ne számítsatok!:D

     A hétfő esti fellépés után nagy valószínűséggel bulizunk egyet, mert l'oreál! Aztán másnap jövünk haza. Úristen, 3 napig MacBook nélkül élni!!!! Nem viszem, mert félek hogy ellpoják. A túlélési esélyeim igencsak le fognak csökkenni.
     Azonban viszem a kamerámat és amit tudok rögzítek, hogy aztán sok jó videót gyártsak belőle. Sőt, közkívánatra tervbe van véve egy kis vicceske videóklipp elkészítése, amiben majd jókat tátikázik a csapat valami menő zenére! Sissi feladata lesz felkutatni azt a zenét, amit sokan ismernek, szeretnek és persze csavar is van a dologban, mert érteni is kellene hogy miről szól a dal, ugyanis szeretném ha ezt a klipp is visszaadná.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr692017519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nemedi 2010.02.20. 09:02:00

na erre azert kivancsi leszek:)
süti beállítások módosítása