DaVidFilmek

DaVidFilmek

Aquarium

2010. július 09. - davidfilmek

 Ma reggel ismét Jon Rawlinson munkájához nyúlok. A fickó valóban zseniális, ám ezen a felvételen inkább a Japánban, Okinawa-ban található Churami Akvárium tesz ki magáért, amely Jon Rawlinson szerint a világon a második legnagyobb akvárium. Nem elhanyagolható természetesen, hogy a profi és gyönyörű képekért mégiscsak Rawlinson-t dícsérjük.

 

Soha nem láttam élőben ekkora vagy ehhez hasonló méretű akváriumot. Hogyan is láthattam volna, Magyarországon nincs ilyen és biztos vagyok benne, hogy a világ országai közül is csak kevés helyen található ehhez fogható látvány. 

A mély kékség magába szippant és órákig tudnám nézni. Miközben azt hinném, hogy a gondolataim csak úgy száguldoznak a fejemben, rá kellene jönnöm, hogy csak gondolatok nélkül bámulom az óceán egy koncentrált szeletét. Szívesen eltöltenék ott, vagy egy ehhez hasonló helyen jó néhány órát. Olyan szintű nyugalmat áraszthat, hogy azt elképzelni sem tudom. Mindenesetre amíg nem jutok el ilyen helyre, addig is élvezhetem ezt a távoli világot a monitor üvegét bámulva.

Akinek egy kis gyönyörre van szüksége, bámulja bátran. Szabadítsa fel az elméjét és engedje szabadon a gondolatait. Egy kis időre feledkezzen meg a világról, és mégis lássa a világot! Ezt a gyönyörű, kék világot. Legyen szép a napja mindenkinek!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr222140209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása