DaVidFilmek

DaVidFilmek

Bemutatom a hordozható PowerMac-et!!

2010. július 18. - davidfilmek

 Nos, van egy 2009-es MacBook Pro-m, a beceneve Almácska. Almácskát elküldtem néhány napja a konditerembe. Olyan szinten kigyúrta magát, hogy minden helyi PC, sőt Macintosh is irigykedik néhány új képességére. Almácska azonban nem jár X6-os BMW-vel és nem is hord 2 kilós aranyat a nyakában. Nem ám, Ő bizony bicepsz helyett agyra gyúrt! Kétszer annyi dolgot tud megjegyezni és mindezt kétszer gyorabban, mint korábban.

The Posthuman from cecily kuoc on Vimeo.

Akit esetleg a konkrét adatok is érdekelnek, tessék-lássék az új konfiguráció:

- Intel Core 2 Duo alaplap, 2.53 Ghz processzor, Kingmax 8 GB RAM 1066 Mhz-es DDR3-as memória, Samsung 500 GB-os merevlemez 5400 rpm, NVIDIA GeForce 9400M típusú 256 MB-os videókártya. Ezen kívül természetesen a szokásos dolgok, amik egy MacBook Pro-ban benne vannak: DVD-író, SD-kártya olvasó, stb., de ezek nem számítanak újdonságnak. A memória és a merevlemez volt, az amit igazán ki akartam emelni, amik valóban a duplájára nőttek. Asszem igencsak erős notebook-ot mondhatok a magaménak. Az erős vasat pedig az OS X Snow Leopard rendszer csak még tovább erősíti, még hatékonyabb "társsá" teszi a munkában és a mindennapokban. Hajrá kockák, hajrá Almácska!!

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr372159531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása