DaVidFilmek

DaVidFilmek

Inception - Eredet

2010. július 22. - davidfilmek

 A port.hu szerint ma volt a premierje Christopher Nolan legújabb filmjének, melynek címe Inception, magyarosan pedig Eredet. Aki szereti a gondolkodós filmeket, ami ráadásul tele van akcióval, kiváló képi világgal, remek szinészekkel, de elsősorban egyedi történettel az nézze meg mindenképpen ezt a filmet. Az egyediségről annyit, hogy szerintem némileg hatott Christopher Nolan-re a 2000-es Jennifer Lopezes, Sejt című film. Hozzáteszem nem összehasonlítható a kettő.

Az Inception minden szempontból bravúrosra sikredett alkotás lett. Olyan hatással volt rám és sokakra a moziteremben, mint annak idején a Matrix első része. Vagyis, hogy ez valami új, ez valami zseniális. A rendezés, a sztori, képi világ, színészek (Leonardo DiCaprio-val az élen) régóta a legjobb azok közül, amit az elmúlt években láttam.

 

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr32169539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása