DaVidFilmek

DaVidFilmek

Almost done!

2010. április 02. - davidfilmek

2 hét telt el azóta, hogy Leo-val dolgozni kezdtünk. Tegnap elkészült a darab Change Back címmel. Ami nem jelenti azt, hogy mostantól pihi van. A kemény munka, a dolgok tisztázása csak most kezdődik. Az egész csapat szárnyal mióta Leo Mujic-al dolgozunk. Profizmus, precizitás na meg jó poénok és élvezetes tánc.
Egyre több anyag került a kamerára, de gyakorlatilag semmi időm és energiám nincs arra, hogy ezzel foglalkozzak most. A kamera most is a színházban van. Szóval az új videóra még várni kell sokáig:(
Azonban, aki teheti jöjjön el április 16 vagy 17-én Pécsre megnézni az előadást, vagy Pestre május 14-én a Várszínházba.

Egy szép napos délután a két próba között. Sétálunk-sétálunk egy kis ebédre lecsücsülünk!
Sissi élvezi a napsütést!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr952017531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sissi 2010.04.02. 07:59:00

Imádlak Te drága, hát mennyire jók ezek a képek.... Csak nem a csoda almáddal készültek?!?!?!? :):):) "Sissi élvezi a napsütést!" és Nagyon puszil Téged.........
Ja és most már magadról is rakhatnál fel képeket, mert már majdnem a kívánt alkatnál jársz....
No meg élvezkedni is akarok......hihihihihihi :P:P:P
süti beállítások módosítása