DaVidFilmek

DaVidFilmek

David Morgan

2010. május 08. - davidfilmek

Samara mégsem lehetek. Edit és Peti után, mondanák szabadon.....de valójában nagyon megegyező stílusban megcsináltam magamra is ezt a Kör című film ihlette táncos videót. Nagy története nincs a dolognak. Pár napja ihletet kaptam, ha már (homár) ennyi mindent tanultam Leo-tól és le is fogytam alaposan, jól állna nekem is ha kimásznék a kútból.
Tegnap megkértem a Petit vegye fel a próbálkozásaimat, ami meg kell mondjam igen jól sikerült. Aztán egészen (körülbelül) este 11, éjfélig vágtam.

Szóval mivel ez nem hír, írok még egy kicsit egyéb dolgokról.
Pl.: hétfőn utazunk, utazik a Pécsi Balett Regensburg-ba, in Deutschland. Kedden eltáncoljuk a Giselle-t, majd szerdán jövünk haza. Vagyis május 10-12-ig go to Germany.
Aztán 14-én visszük a Nemzeti Táncszínházba, avagy a Várszínházba a Múlt és Jelen estet: Iszonyat balladája, Change Back. Nagyon várom már ezt a 14-ei per4manszt. Sőt, ami azt illeti szerintem mindenki várja, mert élvezet táncolni:)
Mindezek után már sajnos több előadás nem lesz az évadban, ugyanis május végén zárnak a színház falai. Azért szerencsére lesz 1-2 előadásunk a nyár folyamán. Nem sok, de a valóság válság évében ez sem rossz tekintve, hogy pang az ország. Na szóval Győrben: Biennálé, Pécsen: Anna-udvar és talán még Balatonfüred: Anna bál.
Aki tud esetleg táncos munkát nyárra, főleg ha jó pénzért van, SZÓLJON! Akár a kútból is kimászom. Nézzétek a videót hogyan:

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr862017538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

davidfilmek 2010.05.08. 08:57:00

Imádlak!!!! Hát ez nagyon jó:D Mindig tök jókat írsz:)

Sissi 2010.05.08. 08:57:00

Már megint isteni vagy.... mi tehetség szorul még beléd Dave??? úristen , ne hagyd elveszni...... A szövegeidet imádom, a a gondolataid ahogy írod, fenomenáis :) Ahogy kimászol a kútból gyönyörű, mint Te is csak kicsi jobban kéne használnod a teret meg az eszközeidet a fakat a földet..... de ez már csak az én kis maximalizmusom....:P:P
ÉS PER4MANSZ :):):):) naggyon jó :):):):):):):):):):):)
Ja és ha már itt vagyok, amíg itt vagyok én is szeretnék kimászni a kútból..... esetleg ha Te is szeretnéd... :):):)
Tsókollak TEHETSÉGEM :):):)
süti beállítások módosítása