DaVidFilmek

DaVidFilmek

Költözés

2010. május 20. - davidfilmek

   Néhány napja létrehoztam és a mai napon a blog.hu-sok segítségével átköltöztettem ezt a blogspot.com-os blogomat a blog.hu-ra.
Hűhaaa....egy mondatban 4-szer mondtam hogy "blog" :-D
Szóval mostantól az index.hu által gondozott blogolót használom, furcsán fog hangozni, de így gondolom: marketing okokból. Ugyanis ott vannak beágyazott hirdetések: reményeim szerint pénzt hoznak. Egyszer majd. Aztán nem elhanyagolható, hogy az index.hu-n, ami egy nagyon népszerű hírportál, megjelennek a blog.hu-s posztok. Persze nem tudom a fenti előnyök mi alapján működnek, azonban mindenképpen fontosnak tartom, hogy a munkámat megismerjék az emberek. Tapasztalataim és mások visszajelzései alapján, ugyanis jó esélyem van rá, hogy profibb szintre fejlesszem az általam készített videókat, a munkámat és hamarosan vagy később, de jelentős vagy kevésbé jelentős kereset-kiegészítés legyen a tánc mellett.
 
Ma a blogom költözött, holnap pedig én magam is. Itt hagyom a Pécsi Balett-et és Budapesten (in the Big Apple) folytatom táncos karrierem. Félig lekötve, félig szabadon úszva, azonban mindent megtéve, hogy az úszásból semmiképpen se legyen fuldoklás.
A félig lekötve jelentése: szerződést ajánlott nekem a Nemes Zsófi, aki a Pr-Evolution Dance Company-t vezeti. Bár még csak ajánlás volt, aláírás meg anyagiak tárgyalása a következő 2-3 hétben történik meg. A mai világban meg ugye az igéret szép szó, de csak akkor lehetsz biztos, ha már aláírtad a szerződést.
A félig szabadon-úszva részről meg: terveim között van minden táncos projectben részt venni, szem előtt tartva a minőséget, de nem utolsó sorban az anyagiakat is, mert hát a művész is abból él!! -a sikeren kívül
 
Szóval holnap vár rám a nagy világ. Viszlát blospot.com és welcome blog.hu!!! Viszlát Pécs és welcome Budapest, welcome Szentjakab, welcome művészet, welcome NAGYVILÁG!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr682018434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BalassySissi 2010.05.23. 10:16:31

Mindenhova követlek, még Pestre is :P:P millió tsók Davem :):):) és my way.....NAGYON TALÁLÓ imádom ezt a számot :D:D:D SZÉP NAPOT DRÁGA! WELCOME HOME!! WELCOME IN THE LIVE :):):)THIS IS THE NEW LIFE :):):):)
süti beállítások módosítása