DaVidFilmek

DaVidFilmek

Bobsled a Facebook Phone

2011. április 24. - DaVidFilmek

 Ma olvastam aztán rögtön telepítettem egy kiegészítőt a Facebook-hoz, ami hasonlóan akar (fog) működni, mint a Skype. Egyelőre felhívhatod a facebookos barátaidat, de később tervezik beleépíteni, hogy mobil illetve vezetékes hívásokat is bonyolíthasson a kedves facebook felhasználó. Valamint videótelefonálás is beépítésre kerül a későbbiekben.

Bobsled

Amennyire sikeresen futtat fel a Facebook csapat mindent, el tudom képzelni, hogy a Bobsled is hamar el fog terjedni. Nekem tetszik a dolog, mivel a skype-ra nagyon sokan nem szoktak, vagy csak adott esetben bejelentkezni. Azonban a facebook annyira központi dolog lett az emberek életében, hogy mindig mindenki rajta lóg. Így aztán könnyebb lesz elérni bárkit akivel beszélni akarok. Na és a beszéd a kulcs. Sokkal könnyebb szóban elmondani, mint írásban bármi is legyen a mondandó. Hajrá a Vivix csapatának meg a Facebooknak meg az app-nek, vagyis a Bobsled-nek.

Bobsled

Terjedjen csak!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr882852197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása