DaVidFilmek

DaVidFilmek

Marci from the beginning!!!

2010. június 13. - davidfilmek

Hello ismét. Mostanában egyre nagyobb szünetekkel az egymást követő munkák, de egyáltalán a bejegyzések között is. Ilyen az élet, amikor elfolglalt az ember. Annyira hiányoltam már a saját kamerával készült videók vágását, hogy a mostani hétvégén pótoltam ezt a nagyon régi hiányt. Ráadásul kedvenc sztárom ihletett meg immáron sokadjára.

Egész héten dolgoztam, pihenő csak ma van. Holnap folytatom a pörgésnek nem annyira nevezhető munkát. Dolgom azért van elég. Nem unatkozom, és ez jó.

Néhány napja már örülhetünk a nyári időnek, ami szintén jó. Süt a nap, az ég kék, de csak hogy teljes legyen a kép néhány fehér bárányfelhő is úszik vagy éppen egy helyben áll rajta. Már annyira nyár van, hogy nagyon. Átlag 30-35 fokos hőmérséklet, este pedig kb. 25 fok. A nagy takarót kicseréltük lepedőre. Beüzemeltük a csoda-medencénket is. Így azért bírható. Volt némi kis kertészkedés, csak úgy a vasárnap és a növények kedvéért. Na meg a látvány nem utolsó sorban. Zárójelben, zárójel nélkül megjegyzem, nem tudom miért, de minden ízt, szó szerint mindent, talán a vizet kivéve keserűnek érzek. Something went wrong. Valami nem stimmel a nyelvemmel, el kéne vinnem szervízbe. Bár az is lehet, hogy a sűrű szájvíz használat teszi. Úgyhogy azt egy ideig mellőzöm.

Szóval a mostani Marcis videónak témája kicsit Pécsi Balettes. Nem, nem kényszerítettem a kutyát balett lépések bemagolására. Amolyan Múlt és Jelen, mint a legutóbbi bemutató volt Pécsett. Marci kiskori képeiből kiindulva lépünk át a filmcsillag mindennapjaiba, a jelenbe. Enjoy!

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr202079267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BalassySissi 2010.06.14. 23:02:11

Annyira imádom, gyönyörűséges, mindenhogy... kicsinek is nagynak is :D:D:D puszikáld meg helyettem is....
süti beállítások módosítása