DaVidFilmek

DaVidFilmek

Nyárelő, pihenés, Photo Cook Book app

2011. május 20. - DaVidFilmek

 Közeleg a nyár, egyre szebb idő van. Ritkán éreztem, ennyire azt, hogy melózni akarok, melózni akarok. Nem a próbák hiányoznak, meg a napi gyaki, hanem legszívesebben mindennap vagy leglábbis minnél sűrűbben szeretnék színpadra lépni. Május 5-én hazajöttem Horvátországból, azóta volt egy Jó és a Rossz kertjében előadásom Pécsen, egy Change Back a Várszínházban, jövő hétfőn, 23-án lesz egy Medic'All Art-os Improvizációs estem, aztán a hónap végén megyek vissza Zágrábba, majd június 11-12-13án lesznek a bemutató előadások a Shake your booty-ból.

Addig is igyekszem formában tartani magamat és pihenni, ameddig lehet. Előadást akarok, előadást akarok. Pl néhány plusz Change Back, meg azért jöhetnek Jó és a Rossz előadások is.

Ezek hiányában sem panaszkodhatom, mert otthon lehetek Macival és Marcival. Kell az is, hogy amikor újra dolgozok ne érezzem azt, hogy soha nem állok meg. Tudjátok a kiégést meg kell hagyni sokkal-sokkal későbbre. Leginkább főzünk és pihenünk, meg éljük az életünket, de azért edzegetek, jógázgatok is kicsikét.

Ha már főzésről van szó, ma megvettem iPadre a Photo Cook Book app-et, ami nagyon király és sok receptet ki akarok belőle próbálni.

Kb 2 hete csinált maci Spárga-levest, ami krémlevesnek indult, de annyira szép lett, hogy inkább meghagyta tavaszias formában, kis parmezánnal és petrezselyemmel díszítve. Voilá.

Ja, és a hús egyáltalán nem hiányzik.

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr872920176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása