DaVidFilmek

DaVidFilmek

Zavart érzek a blogomban!!!

2010. július 13. - davidfilmek

 Alig egy hét telt el azóta, hogy napi szinten bejegyzek és teszek közzé videókat. Nos a dolog nem is rossz, csak egy baj van, hogy nem határoztam meg magamnak és a blognak egy koncepciót, egy témát, egy irányvonalat. Nagyon nehéz így videót találni, nem utolsó sorban bármit is írni. Szóval egy hét után teszek egy következő lépést és megpróbálok témát választani. Mivel a blog neve DaVidFilmek és elsősorban saját klippeket mutatok be, így mások alkotásait mazsolázni kissé fura. Viszont számomra lehetetlen mindennap egy új és élvezhető filmecskét csinálni. Mi legyen hát? Teszem fel magamnak a költői kérdést. Ezen a héten ugyebár koncepció nélküli posztok jöttek ki a kezeim közül. Nos, a hasamra ütöttem (csak képletesen) és erre a hétre a zenét választom témául. A Grizzly Bear - Two Weeks című száma pont jó lesz mára. 

 

Több hónapja találtam egy blogon. Azóta megszereztem a teljes albumot és "rongyosra" hallgattam. Már-már unom is, de attól még jó ez a zene. Jó reggelt mindenkinek!!

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr42148467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BalassySissi 2010.07.13. 22:36:33

Bár most hallgattam meg este Szívem, így is nagyon jól jött lefekvés előtt :):):) merci beaucoup, bon nuit mes amies :):)

davidfilmek 2010.07.13. 22:37:53

Aludj jól! Ez lesz a zene hete, na meg a Triumph-é!
süti beállítások módosítása