DaVidFilmek

DaVidFilmek

Kedd, mint Vasárnap

2010. november 23. - DaVidFilmek

 Ma egész nap itthon pihenek. Maci tanácsának és az XMS segítségének hála, reggel beüzemeltem az új és korlátlan mobilnetemet, amit beüzemelhetetlennek hittem. Ugyanis, amikor rádugtam a gépemre nem történt semmi és a neten sem találtam semmi használható infót és még a szolgáltató Invitel sem tudott segíteni. A lényeg, hogy működik, sikerült!!! Most éppen újravágom Leo Mujic videóját. Igazából csak megvariálom a már meglévőt. Próbálok minnél izgalmasabbat csinálni az egyébként is jól sikerült anyagból. Na meg Leo!!! Csak jó lehet.

Egy másik Leo-s videó: Zágrábban ugyanazon a november 19-ei pénteken volt Leo új darabjának a premierje. Kár, hogy kimaradtam belőle.

Az Augsburg Ballet igazgatója, Robert Conn válaszolt az emailemre és meg vagyok hívva a január 22-i próbatáncra. Valamint a jobb felső sarokban minden egyes oldalfrissítéskor új idézetet olvashattok. Engem sokszor leköt.

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr12467568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DaVidFilmek 2010.11.23. 11:59:48

Hát, nem sikerült az előzőnél jobbat csinálni. Gondoltam a meglévő részeket úgy csoportosítom a videón belül, hogy egy adott darab ne legyen széttagolva és összekavarva a többivel, hanem egymés utánjában jöjjenek az alkotások, hát unalmas lett tőle. Szóval sztornó. Már csak azt várom, hogy legalább mondjon rá valamit a Leo, de asszem ehhez túlságosan elfoglalt mostanában. Na majd egyszer.
süti beállítások módosítása