DaVidFilmek

DaVidFilmek

Under.........

2010. április 22. - davidfilmek

Talán ....construction, de nem a legjobb kifejezés!
Egy darabig a blog szünetel, bár ez már egy ideje asszem érzékelhető. Maximális alkotói válságban vagyok, annak ellenére (vagy talán épp azért), hogy a napi 1 óra gyakit kivéve végtelen idővel rendelekezem. A végtelen idő jól hangzik, csak a korlátaim annyira szorosak és közeliek, hogy nem látom se a kiutat, se semmilyen lehetőséget vagy megoldást. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na majd ezt is túlélem,mint minden mást. Vagy így, vagy úgy.
Majd az itt megjelenő munkáim jelzik, ha az állapotom javulni kezd.
(nem sok esélyt adok neki jelenlegi lelki állapotomban)

Tessék kérem sajnálni és virágot küldeni. Csak semmi édességet, az ugyanis visszahízlal.

Have fun! Watch the sun!

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr832017535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

davidfilmek 2010.04.22. 13:58:00

hálás köszönet a Királynőnek, de most azon a ponton vagyok, amikor semmi nem segít

Sissi 2010.04.22. 13:58:00

basszus Dave!!! annyira szeretlek.... :):) egyszerű és őszinte vagy..... de ne merészeld feladni, mert széjjel verem a segged, aztán nézhetsz majd :P:P nekem ma még gyakim se volt, dolgoztam magamnak, olyan gyakit nyomtam hogy csak na :D:D imádtam magam, meg a munkámat!! nehéz a művész élet, de kreatívnak kell lenni mindig, mindig meg kell találnod az utadat, napi egy gyakival vagy anélkül.... én is ezt teszem... nem könnyű, de meg kell próbálni és Én is itt vagyok Neked. Ki kérem magamnak ha nem használsz, tessék átjönni, a Királynő meg lelket önt beléd!!! tsókollak :D:D:D
süti beállítások módosítása