DaVidFilmek

DaVidFilmek

Utazó Jon Rawlinson!

2010. július 19. - davidfilmek

 Ismét Jon Rawlinson videót teszek közzé. Nagy a valószínűsége, hogy a jövőben gyakran fogok az ő munkáihoz nyúlni, amikor semmi ötletem, és csak valami szépet szeretnék adni nektek erre a napra.

Tegnap befejeztem ugyan a Leo Mujić megrendelésére készült videót, azonban amíg nem engedélyezi, addig nem tehetem közzé. Az is kérdéses tetszeni fog e neki, bár én úgy érzem nagyon is.

Addig, amíg Leo jóváhagyását várom visszatérnék inkább az Utazó Jon Rawlinson-ra. Úgy tudom, hogy kamera gyanánt egy Canon 5DMKII típusú fényképezőt használ, amit természetesen nagyon jól lehet videófelvételre is alkalmazni. Ezenkívül meglátásom szerint mostanában divatos készülékről van szó.

A következő videót, Jon korábbi felvételeiből állította össze, melyeket a következő helyeken készített: Vancouver, Banff, Tokyo, Okinawa, Atlanta, Jackson Hole, Bora Bora, Tahiti. A zene, ami szól alatta, az pedig az UNDER (Morgan Page Remix).

UNDER from Jon Rawlinson on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr572160496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása