DaVidFilmek

DaVidFilmek

Pécsi WorkMillan

2010. szeptember 14. - DaVidFilmek

Ma lesz az Operaházi munkám premierje és végre már csak előadások lesznek, semmi próba. Na jó elárulom a címét, Mefistofele. Ez a munka az, ami legkevésbé sem tartozik a "szívem csücske" kategóriába, mégis meg kell csinálni, amíg nincs éppen más.

Na, igen. Más! A Pécsi Balett következő nagyszínpadi bemutatója november 19-én már lényegesen más lesz. Szeptember 20-tól már hivatalosan is ott leszek és dolgozok/táncolok én is a pécsiekkel, idén mint "vendégművész". Milyen jól hangzik. Az előadás címe "A Jó és a Rossz kertjében". A 7 fő bűn témájával foglalkozik a balett, amelyet az új-zélandi születésű és 2001 óta Londonban élő Cameron McMillan rendez/koreografál. A darabról és a koreográfusról részletesebben itt olvashattok. Alább pedig egy kis ízelítő a munkájából.

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr132294802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása