DaVidFilmek

DaVidFilmek

Medic'all Art Company

2010. december 09. - DaVidFilmek

Ez az első bejegyzésem iPhone-ról írva. Ma Pécsen dolgozok, de csak jövök-megyek. Ezért gondoltam, hogy kibírom a MacBook-om nélkül, de sajnos mégsem.

A címre visszatérve, a Medic'all Art Company egy kisebb, 5-6 emberből álló csoportosulás. A felállás változni szokott, azonban vannak fixebb emberek, akik eddig az összes előadáson részt vettek. A csapat és az előadások témája a "gyógyítás". Ez egy kb 35-40 perces improvizációs est, melynek hangulatával olyan légkört igyekszik a csapat megteremteni, amivel a nézők erre a rövid időre átkerülhetnek egy másik síkra és a tánc-zene harmóniája, szépsége gyógyító erővel hat a lelkükre.

A Medic'all Art Company táncosait Csabai Gabriella szervezte össze. Gabriella (Gabó) menedzseli az egész csapatot, performanszokat és mindent, amire szükség van.

Az előadások helyszínei és időpontjai a Medic'all Art Company Facebook adatlapján és az én weblapomon a www.davidkristof.net-en olvashatóak.

Videó később....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr132504029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása