DaVidFilmek

DaVidFilmek

Zágrábban...

2011. március 08. - DaVidFilmek

 Tegnap, vagyis 2011. március 7-én megérkeztem Zágrábba. A vonat pontosan 13:17re futott be a vasútállomásra, ahol Masa és Zoran már várt rám. Azonnal a stúdióba mentünk és 14:00-18:00ig próbáltuk az új darabot a Shake your booty-t (avagy Rázd a segged!). A címnek nincs köze a tánchoz. Egyelőre. A sztori egyszerű, és ami a legfontosabb a koreográfus-páros szempontjából, hogy vidám. A férfi és a női agy működéséről szól a Shake your booty, és végigvezet az őskortól napjainkig, megmutatva mennyire megváltoztak a viselkedésformák. Az ösztön lények ma már trükköznek, játékot játszanak egymással.

Minden reggel tréningezhetek a Nemzeti Színház társulatával, majd délutántól estig próbálunk Masa-ékkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr42720702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BalassySissi 2011.03.08. 08:44:24

Jujjjj De jó Édeském..... :):):) és milyen Masa? ügyes, kedves, jó arc?
És Zoran??
Sokat gondolok Rád..... :):):)
puszikállak

DaVidFilmek 2011.03.09. 08:27:22

@BalassySissi: Bocs, hogy csak most válaszolok, nagyon sokat dolgozunk. Jó arc mindenki, jó a munka. Másra nem nagyon volt eddig időm, de jól érzem magam.
Puszi:)))
süti beállítások módosítása