DaVidFilmek

DaVidFilmek

Change Back - A VIDEÓ!

2010. június 16. - davidfilmek

 Nos, aki nem tudná, mintha egyáltalán olyan sokan olvasnák:S a Pécsi Balettnek készített legújabb darabot hívják így-Change Back. Egyszer volt, hol nem volt egy Leo Mujić, aki Pécsen járt 4 hétig és ez alatt az idő alatt sokat jártunk vele étterembe. Enni, inni, beszélgetni. Na meg nem utolsó sorban megkoreografálta ezt a csodás és gyönyörű darabot, aminek azt hiszem joggal mondhatom, hogy mindenki boldog, hogy a részese lehet. Táncos és néző egyaránt. 

Tekintve, hogy a Pécsi Balett összes promó-videóját én vágtam így megkértek újfent, csiáljam meg a Múlt és Jelen c. estet is. A "Múlt", Az iszonyat balladája c. Eck Imre 50 évvel ezelőtti darabja. Talán a legelső a Pécsi Balettes repertoáron, de ebben nem lehetek teljesen biztos, ugyanis több verziót is hallottam, miszerint "Igen, ez a legelső" vagy "Nem a legelső, csak a legrégebbi, amiről van videó". Nos, a Múlt vágása még várat magára ugyanis nincs nálam a zenéje.

Az est másik (szerintem jobbik) fele a "Jelen". Azaz a Change Back, amit annyira imádok, hogy kérés nélkül is megcsináltam volna (lásd, korábbi Change Back próba videó).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr152085332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BalassySissi 2010.06.16. 10:28:49

Love it, love it :):):) always forever.....
süti beállítások módosítása