DaVidFilmek

DaVidFilmek

Emil Goodman - Secta Chameleon

2010. július 10. - davidfilmek

  Végre hétvége és végre igazán pihenhetek. Úgyhogy ezt a hétvégét és talán még a hétfőt is a lazulásnak és a jó kedvnek szentelhetem. Amit úgy érzek meg is érdemlek a tegnap esti Múlt és Jelen előadás után. Pécsen a Horvát Színház szabadtéri színpadán léptünk fel, amit Anna-udvarnak is hívnak. Az előadás megnyitásaként a Pécsi Balett a színpadon köszöntötte és ünnepelte Uhrik Dóra balettművészt, a Pécsi Művészeti Szakközépiskola igazgatóját, a Pécsi Balett alapító tagját, aki most bekerült a Halhatatlanok közé.

A közönség szerint kifejezetten jól sikerült az est. Talán már minden olvasóm tudja miről is van szó, de azért leírom ismét. A Pécsi Balett 50 éves fennállásának tiszteletére készült két, egy felvonásos darabról van szó. Az Eck Imre koreografálta Iszonyat Balladája, és a Leo Mujic alkotás, a Change Back

Tehát a megérdemelt pihenésre visszatérve. Réges-régen, mikor még nagyon az elején jártam a videóvágásnak, kb. 8 hónapja találtam meg egy vagy inkább kettő nagyon tehetséges animátornak a munkáit. Tényleg nagyon profik, komoly felkéréseik voltak eddig és az MTV-nek is dolgoztak és adtak interjút is. A következő klippjüket pedig a Secta Chameleon és Judie Jay - More Than a Feelin' című számukhoz készítették. Természetesen megrendelésre, jó pénzért! Következzen Emil Goodman egyik kiváló munkája:

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr652142736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BalassySissi 2010.07.11. 00:56:55

Jó pihenést Drága!!! puszillak nagyon :D:D:D

davidfilmek 2010.07.12. 09:14:02

Köszi...neked is jó pihenést:))
süti beállítások módosítása