DaVidFilmek

DaVidFilmek

Egyszer lent, egyszer fent!

2010. december 02. - DaVidFilmek

Egyszer lent, egyszer fent! Most éppen felfelé ívelek azóta, hogy egyszer volt, hol nem volt Szentjakabon jártam először. Lassan, de egyre inkább azt érzem, hogy biztosan megyek fel. Azóta a siker grafikonom, kisebb visszaesésekkel, mégis magabiztosan halad felfelé, néha-néha nagyobb kiugrásokkal.

Kevesen, nagyon kevesen tudják csak, hogy az itthon hatalmas sikert aratott Change Back előadás koreográfusa, Leo Mujic valamikor nyár végén megkeresett, hogy táncolnék e a Zágrábban készülő új darabjában. Mint, aki egy álomba csöppent úgy éreztem magam. El sem akartam hinni, azt gondoltam rosszul hallok. Aztán hamar koppantam, mert kiderült, hogy a munkafolyamat és a premier teljes mértékben ütközik, a már Pécsen elvállalt Jó és a Rossz kertjében dátumaival. Nem baj, gondoltam legalább a tudat, hogy dolgozna még velem, már az hatalmas dolog volt nekem.

"Telt múlt a time.....", szervezgettem az életemet, csináltam az előadásokat Pécsen, improvizáltam Pesten. Önéletrajzokat küldtem 3 német városba: Augsburg-ba, Mannheim-ba és Dortmund-ba. Mindenhonnan megnéznék személyesen mit tudok. Ez még nem jelent semmit, de nekem nagyon jól esik, hogy kiváncsiak rám. 

Itt a tél, a hideg. Nagy és fárasztó shopping túrák után csak találtam magamnak olyan cipőt, kabátot és sapkát, ami tetszik és megfizethető és legfontosabb nem fagyok meg benne. Az a 2 nap, amíg keresgéltem épp elég volt egy enyhébb megfázás beszerzésére, úgyhogy tegnap már este 6-kor elnyomott az álom és reggel 8:30ig aludtam. Jobban is lettem, pláne amikor az emailjeimet néztem.

Bejelölt egy bizonyos Masa Kolar. Mondom "ez meg ki?" biztos valami idegen ismét!!! Aztán látom, hogy levelet is fűzött hozzá, aminek a lényege kb ennyi: Szia, Masa vagyok. Leo barátja és dolgoznék veled.....WOW! megállt az ütő. OKÉ. Többi email....Leo is írt. "Dávid hívj fel, munkáról van szó".....gyorsan felébresztettem magam. Kávé, arcmosás azonnal felhívtam Macit, hogy mi történt, aztán mihelyt elég ébernek éreztem magam, hívtam Leo-t.....és igen!! Masa, akit Leo már korábban mutatott, (szabadúszó 2008 óta és nagyon sikeres múlttal rendelkező táncosnő), táncpartnert keres. Örök hála a sorsnak és Leo-nak és azt hiszem (Oscar gyanús), mindenkinek aki sodort az életben és most itt vagyok egy nagy ugrás határán, méghozzá nagyon közel. Zárójelben csak (nehogy leessek)!!! Nem fogok!!! Ma ugyanis buli van! Na jó bulizni csak belül bulizok. Igazából Jó és a Rossz kertjében előadás van. Ma így bulizok:)) és örülök.....

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr912488929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BalassySissi 2010.12.03. 10:32:31

Édesem élőben is imádtam hallgatni, hogy mennyire boldog vagy, de így olvasva megint csak mosolyt kanyarítottál az arcomra :):):)
Itt az idő, itt az időd, fald fel a világot, hódíts, élvezz.... :D:D
Tsókollak

DaVidFilmek 2010.12.03. 10:34:49

Élvezz élvezz élvezz :D :D :D

BalassySissi 2010.12.03. 10:57:18

hahahahahahaha :D:D:D:D:D
süti beállítások módosítása