DaVidFilmek

DaVidFilmek

There's no Change Back!

2010. október 24. - DaVidFilmek

 "Folyamatosan változik a bennünket körülvevő világ, s benne mi magunk is. Mindannyian azt szeretnénk, ha ezek a változások pozitívan befolyásolnák életünket, személyiségünket. Fejlődésre törekszünk kívül-belül. Mégis, sokszor nem a legmegfelelőbben alakítják életünket a körülmények, nem a legjobb irányban alakul az életünk, a személyiségünk. Amikor ezt felismerjük, szeretnénk visszaváltozni egy régebbi állapotunkba, legszívesebben visszatekernénk az időt, hogy másként dönthessünk, tudatosabban cselekedhessünk, s ezáltal jobb és boldogabb emberek lehessünk." 

Leo Mujic - www.pecsibalett.hu

Éppen Paulo Coleho idézeteket olvasok. Mégis Mujic-ot raktam ki. A kettőnek valahol mégis köze van egymáshoz. Mindketten a boldogságra való törekvésről beszélnek.

Miközben az ember keresi a saját boldogságát, utat jár be. Az élet útját. Ezen az úton azonban örökké kisgyermek marad mindenki. Folyton folyvást megégetjük magunkat, elvágjuk az ujjunkat. Néha-néha megtaláljuk, amit kerestünk, egy napsütéses délutánban, egy nyugodt, harmonikus pillanatban. A sikerben, a szerelemben. Olyankor felvidulunk és megyünk tovább az úton, ahol újra meg újra megégetjük és megvágjuk magunkat. Sokszor másokat is. Visszacsinálnánk, de nem lehet. Vajon mi lehet a megfelelő recept?? Kérdezzük. A válasz: találd meg! de ne feledd minden alkalommal kicsit más és más. Éppen, ahogyan a művészet. Nincs két egyforma alkotás, előadás. Azonban minden alkotás a boldogságot hivatott átadni az alkotónak és a nézőnek egyaránt.

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr482394697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DaVidFilmek 2010.10.24. 11:14:38

Amikor előttünk a nagy kincs, sosem ismerjük föl. (...) Mert az emberek nem hisznek a kincseikben.
Paulo Coelho

BalassySissi 2010.10.24. 22:48:50

imádlak Édesem..... imádom a blogod, a szíved, a lelked, az írásaid.... Őszinte emberi Dave!!!
kommentet nem tudok most, nem jutok szavakhoz.....
puszillak nagyon

DaVidFilmek 2010.10.24. 23:33:05

Hát most erre mit tudnék írni:) Mindig dicsérsz, de most nagyon!!
Köszönöm....
süti beállítások módosítása